iPhone (Art) workshops en lezingen

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art. O.a. in de Santa Monica Art Studio's in Los Angeles, Holcim Gallery in Toronto, Obscura Gallery in Melbourne en elders. Nico publiceert regelmatig artikelen en tutorials op internationale smartphone fotografie blogs.

Nico is afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam op 18 december 2013.

Voor alle workshops en lezingen is geen voorkennis nodig, iedereen kan er aan meedoen. Heb je maar 1 dag je iPhone in handen dan is dat geen probleem. Met de nodige uitleg gaat het allemaal prima lukken.

Lezingen voor bedrijven en instellingen:

De lezingen gaan over de positie van de smartphonefotografie in de wereld. Ik geef een algemeen beeld van waar deze tak van fotografie staat, wat voor invloed het heeft en wat je ermee kan. Hoe kan je deze vorm van beeld nuttig gaan gebruiken voor je bedrijf of instelling. De lezingen worden op maat gesneden voor elke branche. U geeft aan wat de doelstelling is en in overleg met Nico Brons Fotografie wordt de strategie bepaald. Een aantal bedrijven zijn u al voorgegaan. Indien u interesse gewekt is kunt u contact opnemen en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek doornemen.

Lezingen voor fotoclubs:

Ook hier gaat het om een algemeen beeld van waar deze tak van fotografie staat, wat voor invloed het heeft en wat je ermee kan. Maar meer toegespitst op de (amateur)fotograaf met veel voorbeelden voorzien van beeld. Het is zeer zeker niet noodzakelijk om een smartphone te hebben, maar om een algemeen beeld van de stand van zaken te schetsen. De lezing duurt ongeveer 2 uur, voor de club is dat een avondvullend programma. De leden worden ook uitgedaagd om hun mening te geven over dit fenomeen. Neem gerust contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Workshops voor bedrijven, instellingen of anderszins:

Deze workshop legt het speerpunt op het fotograferen en werken met fotografie apps in het licht van het bedrijf. Hoe gebruik ik deze vorm van communicatie ten goede voor mijn bedrijf en niet alleen voor de fun. Alle ins en outs van Instagram en Hipstamatic komen in ruime mate aan bod. Kleine bewerkingen dmv apps en ook diverse fototechnieken.

Workshops voor bedrijfuitjes:

Een fotografie workshop is ook heel goed geschikt voor een bedrijfsuitje, In overleg wordt de duur van de workshop bepaald. Deze workshop is in eerste instantie gericht op bezitters van een iPhone, iPad en iPod Touch, maar is niet vereist. De principes zijn natuurlijk ook bruikbaar voor elk type smartphone. Het is een leuke, laagdrempelige, creatieve workshop. De reacties zijn tot nu toe dan ook zeer positief.

Workshops voor de particulier, amateur- of beroepsfotograaf:

Workshops worden aangeboden door Fotogram in Amsterdam. Klik HIER voor de laatste cursusdata informatie.

Smartphone Art workshop voor iedereen met een iPhone, iPad of iPod touch of andere smartphone. Je leert alle basis handelingen en werken met verschillende leuke apps om mooie fotografische resultaten mee te boeken op een eenvoudige manier. Er is geen voorkennis nodig, alleen enthousiasme en creativiteit. Iedereen kan meedoen. eerst komt de theorie aan bod en daarna volgt er veel praktijk waarin je zelf aan de slag gaat. Velen zijn je al voorgegaan, lees de reacties op www.iphone-art.nl   bij Workshops Archief.

In deze workshop gaan we ook helemaal los met fotobewerkingen. Veel fotobewerkingsapps worden behandeld. ook hier eerst de theorie en daarna voornamelijk zelf aan de slag in de praktijk. Het uiteindelijke resultaat is echte iPhone Art.

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.