Phonographer editie 2

Phonographer Magazine Editie 2 2017 is uit !

Vanaf 1 juni in de winkel verkrijgbaar in Nederland en België.

 

+++++++++++++++++++++

Lancering "PHONOGRAPHER" februari 2017

 

BREAKING NEWS.....

16 februari 2016 ligt Phonographer in de winkel !!!

Op donderdag 16 februari a.s. ligt het nieuwe magazine Phonographer over smartphone fotografie in de Nederlandse en Belgische winkels.

Lancering:
Op donderdagavond 23 februari vindt de officiele lancering van het magazine plaats in het KAde CAFE te #Amersfoort tijdens Fotografencafe Amersfoort waarbij iedereen uitgenodigd is die interesse heeft. O.a. phonographers Silvia Veldkamp en Nico Brons zullen een lezing geven, naast de presentatie van Phonographer. (Laat ff weten als je komt op onderstaand mailadres).

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.phonographer.nl


Je kunt een jaarabonnement nemen voor 4 nummers van € 27,50.

(Losse verkoop is € 7,95).

===========================

"Phonographer" HET nieuwe Magazine

 

BREAKING NEWS !!

Phonographer

de eerste editie van Phonographer ligt in de Nederlandse en Belgische winkels. Hét magazine over alleen maar smartphone fotografie.

Je kunt een jaarabonnement nemen op vier nummers voor € 27,50. (Losse verkoop is € 7,95).

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.phonographer.nl

Ook aanwezig op Professional Imaging.

 

Prijsuitreiking Fotogram prijs 19 sep 2015

Prijsuitreiking Fotogram Prijs

Ook staat de prijsuitreiking van de Fotogram Prijs op stapel. Op 19 september om 16.30 zullen de prijzen worden uitgereikt in het gebouw van de Fotoacademie op Sarphatistraat 35. En dat zijn niet de minste prijzen: Een nacht in het Amstel Hotel voor twee personen, een carbon statief, grote Dibond Prints, een professionele fototas, een verblijf in een kasteel in Frankrijk, en nog veel meer.

 

Er waren dit jaar bij de wedstrijd drie thema’s: Kinderfotografie, Smartphonefotografie, en thema Vrij Werk. De jury, bestaand uit Raymond Rutting, Carla Kogelman, Wim Broekman en Nico Brons, zal op 19 september grotendeels aanwezig zijn. Ook het Amstel Hotel is vertegenwoordigd. Natuurlijk is iedereen zeer welkom op deze spannende en feestelijke prijsuitreiking. Met na afloop een borrel om kennis te maken met alle docenten, de jury, de sponsors en de deelnemers.

De prijsuitreiking is tevens de opening van een tentoonstelling van de Fotogram Prijs door het hele gebouw van de Fotoacademie met de foto’s van alle genomineerden van de fotowedstrijd.

===================

Open dag Fotogram zaterdag 5 september

Op 5 september 2015 is er weer een OPEN DAG bij Fotogram.

Bijzonder op 5 september is de smartphone inloop-workshop door onze gastdocent Nico Brons. Webwinkel Pixigo zal er ook zijn met een kleine stand met allerlei smartphone accessoires op fotografie gebied www.pixigo.nl

Op deze dag kan je ook kennis maken met docenten en cursisten, en meedoen met een proefles flitstechniek, of een live demonstratie portretfotografie in de studio meemaken.

Wanneer: 5 september 2015 vanaf 15.00 uur
Waar: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam

Fotogram organiseert al meer dan 30 jaar cursussen, workshops en masterclasses, waarbij ieder op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd zich technisch, inhoudelijk verder te ontwikkelen.
Ben je op zoek naar inspiratie?
Kom dan naar de Open Dag van Fotogram! Je kunt je hieronder aanmelden.
Programma:

  •     Doe mee met de demonstratie van Nico Brons waarbij iedereen kan meedoen met zijn/haar smartphone.
  •     Maak kennis met docenten Peter Dellenbag en Ariane James en hun cursisten.
  •     Neem een kijkje bij de demonstratie portretfotografie in de studio, door Peter Dellenbag, hier kun je een gratis portret laten maken.
  •     Of kom naar demo’s infrarood fotografie waarbij je zelf ook infrarood foto’s gaat maken met Ariane James.
  •     Vind je het interessant om feed-back te krijgen over je fotowerk? Neem een selectie mee en kom naar de individuele portfoliobesprekingen

Fotogram is ook de plek voor exposities, thema-avonden en lezingen. Fotogram is een toonaangevend cursusinstituut en werkt nauw samen met de Fotoacademie.

 

 

==============================

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.