De Utrechtse Fabriek Pinksterweekend 8-9 juni 2014

De Utrechtse Fabriek in het Utrechtse Griftpark Pinksterweekend 8 & 9 juni 2014 van 10:00 - 17:00 uur.

Pixigo.nl is een webshop gespecialiseerd in video en fotografie met je smartphone. Deze is in 2012 opgericht door Thomas Brons en begonnen met de verkoop van de olloclip in Nederland. De winkel heeft inmiddels een groot assortiment aan smartphone video en fotografie gerelateerde producten.

Een aantal van deze producten zijn zelfs uniek in Nederland. Zo was Pixigo.nl de eerste winkel om de Kogeto Dot 360 graden lens te verkopen.
Inmiddels zijn daar de BubbleScope Bubblepix en de GoPano Micro voor het maken van 360 graden foto’s en video met je iPhone aan toegevoegd.

Verder zijn we exclusief distributeur van de Easy Macro lens band. Deze universele macro lens is klein en compact en te gebruiken op bijna alle smartphones.

Met de producten van iStabilizer hebben we een volledig universele oplossing om je smartphone aan diverse objecten te bevestigen.

Heeft u een advies nodig of vragen over onze producten kunt u altijd even contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Producten: olloclip, Kogeto Dot, iStabilizer, iStabilizer Flex, iStabilizer monopod, iStabilizer Dolly,iStabilizer Glass, Studio Neat Glif, Optrix XD4, Optrix XD5, GoPano Micro, Mophie Outride, Lifeproof, Cookoo Watch, Rollei iPhone lenzen, iPhone Viewfinder, Phocus, Phocus Pebble, Phocus Boomer en nog veel meer. Voor alle uitgebreide details bezoek de website: www.pixigo.nl

Fotograaf en iPhone specialist, Nico Brons, zal daarbij aanwezig zijn.
Nico Brons is afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam op 18 december 2013 met een project geheel en al uitgevoerd enkel met behulp van de iPhone.

 

De Utrechtse Fabriek:

De Utrechtse Fabriek is een collectief van 3 creatieve bedrijven. Sinds 2008 organiseren we De Utrechtse Fabriek in het Utrechtse Griftpark. Een hippe buitenmarkt van 55 webwinkels waar jonge ontwerpers, designers die naam hebben gemaakt en webshops die bijzondere merken inkopen, hun producten presenteren.
Dit jaar de 11 editie in Het Griftpark in Utrecht, 8 en 9 juni Pinkersterweekend 2014.

Bezoek de website voor alle info: www.deutrechtsefabriek.nl

Wij zien u graag in het Pinksterweekend.

 

 

-----------------------

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.