Prijsuitreiking Fotogram prijs 19 sep 2015

Prijsuitreiking Fotogram Prijs

Ook staat de prijsuitreiking van de Fotogram Prijs op stapel. Op 19 september om 16.30 zullen de prijzen worden uitgereikt in het gebouw van de Fotoacademie op Sarphatistraat 35. En dat zijn niet de minste prijzen: Een nacht in het Amstel Hotel voor twee personen, een carbon statief, grote Dibond Prints, een professionele fototas, een verblijf in een kasteel in Frankrijk, en nog veel meer.

 

Er waren dit jaar bij de wedstrijd drie thema’s: Kinderfotografie, Smartphonefotografie, en thema Vrij Werk. De jury, bestaand uit Raymond Rutting, Carla Kogelman, Wim Broekman en Nico Brons, zal op 19 september grotendeels aanwezig zijn. Ook het Amstel Hotel is vertegenwoordigd. Natuurlijk is iedereen zeer welkom op deze spannende en feestelijke prijsuitreiking. Met na afloop een borrel om kennis te maken met alle docenten, de jury, de sponsors en de deelnemers.

De prijsuitreiking is tevens de opening van een tentoonstelling van de Fotogram Prijs door het hele gebouw van de Fotoacademie met de foto’s van alle genomineerden van de fotowedstrijd.

===================

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.