Lezingen

Lezingen voor bedrijven en instellingen:

De lezingen gaan over de positie van de smartphonefotografie in de wereld. Ik geef een algemeen beeld van waar deze tak van fotografie staat, wat voor invloed het heeft en wat je ermee kan. Hoe kan je deze vorm van beeld nuttig gaan gebruiken voor je bedrijf of instelling. De lezingen worden op maat gesneden voor elke branche. U geeft aan wat de doelstelling is en in overleg met Nico Brons Fotografie wordt de strategie bepaald. Een aantal bedrijven zijn u al voorgegaan. Indien u interesse gewekt is kunt u contact opnemen en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek doornemen.

Lezingen voor fotoclubs:

Ook hier gaat het om een algemeen beeld van waar deze tak van fotografie staat, wat voor invloed het heeft en wat je ermee kan. Maar meer toegespitst op de (amateur)fotograaf met veel voorbeelden voorzien van beeld. Het is zeer zeker niet noodzakelijk om een smartphone te hebben, maar om een algemeen beeld van de stand van zaken te schetsen. De lezing duurt ongeveer 2 uur, voor de club is dat een avondvullend programma. De leden worden ook uitgedaagd om hun mening te geven over dit fenomeen. Neem gerust contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.