De kunst van het foto's nemen met de Apple iPhone

iPhoneArt is het bewerken van foto's, op de iPhone en/of iPad, van foto's die met de iPhone zijn gemaakt. De computer (bijv. beeldbewerkingsprogramma's) komt er niet aan te pas, hooguit om te fungeren als doorgeefluik naar de printer. Wilt u ook leren hoe u van 'gewone' foto's prachtige kunstwerken kunt maken met behulp van handige apps op uw iPhone of iPad? Fotograaf en iPhoneArt specialist Nico Brons leert het u graag in een krachtige workshop. Kijk voor voorbeelden in de gallerie.

Smartphone fotografie workshop

Workshops worden aangeboden door Fotogram in Amsterdam.

Schrijf u HIER in voor de workshop.

Smartphone Art workshop voor iedereen met een iPhone, iPad of iPod touch of andere smartphone. Je leert alle basis handelingen en werken met verschillende leuke apps om mooie fotografische resultaten mee te boeken op een eenvoudige manier. Er is geen voorkennis nodig, alleen enthousiasme en creativiteit. Iedereen kan meedoen. eerst komt de theorie aan bod en daarna volgt er veel praktijk waarin je zelf aan de slag gaat.

In deze workshop gaan we ook helemaal los met fotobewerkingen. Veel fotobewerkingsapps worden behandeld. ook hier eerst de theorie en daarna voornamelijk zelf aan de slag in de praktijk. Het uiteindelijke resultaat is echte iPhone Art.

 

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.