Amersfoort Fotostad Fotografieworkshop iPhone Art

Nieuwe workshops in voorbereiding voor het najaar. Naast de basis beginselen ook een workshop voor gevorderden waarin dieper in gegaan wordt in het bewerken van beeld. Houd voor de data deze pagina in de gaten.

 

De kunst van het foto's nemen met de Apple iPhone

iPhoneArt is het bewerken van foto's op de iPhone (of iPad) van foto's die met de iPhone zijn gemaakt. De computer (bijv. beeldbewerkingsprogramma's) komt er niet aan te pas, hooguit om te fungeren als doorgeefluik naar de printer. Wilt u ook leren hoe u van 'gewone' foto's prachtige kunstwerken kunt maken met behulp van handige apps op uw iPhone of iPad? Fotograaf en iPhoneArt specialist Nico Brons leert het u graag in een krachtige workshop. Kijk voor voorbeelden in de gallerie.


Wie kunnen er inschrijven?

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om in te schrijven voor deze 3 uur durende workshop. Kosten per sessie: 30 euro per persoon. Minimaal aantal deelnemers is 8 en het maximum ligt bij 12 om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.U kunt zich inschrijven door uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en voorkeur tijdstip/sessie) op te geven en wij mailen u een bevestiging met nadere gegevens. Gebruik hiervoor de inschrijfbutton.

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.